Voorbeeld Gezondheidsschema

De eerste paar weken zijn het belangrijkste waar je de resultaten wilt zien en de veranderingen in je lichaam wilt beginnen te voelen. De belangrijkste dingen die je in de eerste paar weken kunt doen, zijn als volgt. Deze zijn absoluut noodzakelijk om je weg naar een goede gezondheid te beginnen:

 • Drink 500 ml schoon water zodra je wakker wordt en drink ongeveer 2 liter gedurende de dag
 • Drink een grote groene smoothie met bijenpollen voordat je iets anders eet of drinkt
 • Verminder frisdrank / fastfood / junkfood / snoep tot een absoluut minimum
 • Eet iets rauws bij elke maaltijd, of het nu een fruit, groente of salade is.
 • Vul je eetpatroon aan met een superfoodpoeder, 800 IE vitamine E, 5-10 gram vitamine C, 6000 IU vitamine D, okinawancalcium van zeekwaliteit en B-complexvitamines
 • Loop minstens 15 minuten per dag buiten

Vergeet niet dat je niet alles hoeft te veranderen; gewoon wat je voelt dat geschikt is op dit moment voor jou. Het is beter om een ​​paar dingen te veranderen en dat vast te houden in plaats van alles te veranderen, gefrustreerd te raken en gewoon helemaal te stoppen.

Hieronder volgt een voorbeeld van een maandelijks overzicht van wat je zou kunnen doen om totale gezondheid te bereiken. Nogmaals, voeg dingen langzaam toe, een voor een, wen aan de veranderingen, en wanneer je een geheel nieuw gezond lichaam in de spiegel begint te zien, zal je vertrouwen in je nieuwe leven omhoogschieten!

Maand 1-2

 • Drink elke dag 1-2 groene smoothies, één ’s ochtends en één’ s middags / ’s avonds
 • Verhoog rauwe voedselinname door wat verse groenten bij elke maaltijd te eten (de hoeveelheid rauw voedsel moet net zo groot zijn als jouw andere voedsel, 50-50). Je mag zoveel rauw voedsel eten als je wilt gedurende de dag.
 • Verwijder alle frisdranken, kunstmatige zoetstoffen, fastfood en zwaarbewerkt voedsel uit jouw eetpatroon.
 • Drink minstens 2 liter water per dag. Beter als het geozoniseerd en / of geïoniseerd is.
 • Maak elke dag een wandeling van 15 minuten buiten, ook als het regent of sneeuwt!
 • Vul het dieet aan met een superfoodpoeder, vitamines (vitamine C – 5-10 gram, vitamine E – 800 IE, B-complex) en mineralen (zeekwaliteit Okinawan koraalcalcium, selenium – 100 microgram, jodium, vitamine D minimaal 5000 IE ).
 • Je mag elke ochtend bidden of mediteren, of gewoon rustig blijven zitten en je concentreren op je ademhaling en proberen elke ochtend 5-10 minuten zonder gedachten in het huidige moment te blijven.

Maanden 3-6

 • Ga door met alles van maand 1.
 • Eet alleen rauw voedsel tijdens het ontbijt en alle snacks, terwijl je de verhouding van 50% rauw / gekookt voedsel tijdens andere maaltijden handhaaft. Je mag zoveel rauw voedsel eten als je wilt gedurende de dag.
 • Begin langzaam met het geleidelijk afbouwen van koffie, alcohol, zuivelproducten (als het rauwe, niet-gepasteuriseerde zuivel is, dan kun je zoveel van dit heerlijke voedsel genieten als je wilt), suiker verwijderen (je kunt zoeten met stevia of ongepasteuriseerde honing), en blijf vlees uit je dieet verwijderen door het slechts één keer per week te eten.
 • Drink minimaal 2 liter water per dag.
 • Ga twee keer per dag 15 minuten wandelen, buiten, zelfs als het regent of sneeuwt!

Maanden 6-12

 • Ga door met alles van de voorgaande maanden.
 • Drink dagelijks 2-3 groene smoothies
 • Eet alleen rauw voedsel tijdens het ontbijt en het avondeten, terwijl je tijdens de lunch een verhouding van 50% rauw / gekookt voedsel handhaaft. Je mag zoveel rauw voedsel eten als je wilt gedurende de dag.
 • Elimineer koffie, alcohol, zuivelproducten (tenzij het rauwe, onverwerkte, niet-gepasteuriseerde en biologische melkproducten zijn) en suiker (je kunt zoeten met stevia of honing van hoge kwaliteit) uit jouw eetpatroon.

Vervolg

 • Verminder langzaam alle gekookte gerechten uit jouw eetpatroon, terwijl je gedurende de dag zoveel rauw voedsel eet als je wilt. Als je nog niet klaar bent om deze uitdaging aan te gaan, is het prima als je jezelf toestaat om een ​​kleine gekookte maaltijd per dag te eten.
 • Ga door met alles uit de voorgaande maanden

Vergeet niet dat je niet alles hoeft te doen als het je niet lukt. De belangrijkste dingen zijn het elimineren van alle vleesproducten, gepasteuriseerde zuivelproducten, suiker en bewerkte voedingsmiddelen en bewerkte vetten. Alleen al het verwijderen van deze 4 dingen zal je ongelofelijke gezondheid bezorgen.

Het belangrijkste aspect is om het rustig aan te doen en in je eigen tempo te veranderen. Stel doelen voor jezelf en schrijf op wat je vandaag moet doen. Je kunt zelfs een eenvoudige checklist maken als dat gemakkelijker is voor je.

Doe je best om valsspelen te voorkomen maar tegelijkertijd niet lijden of zelf ongeluk creëren vanwege een verandering van levensstijl. In het begin is het misschien niet zo eenvoudig om vast te houden aan je doelen als je in de buurt bent van zoveel verleidingen, maar naarmate je vordert en je levensstijl verandert, wordt het elke dag gemakkelijker en gemakkelijker. Als je op een gegeven moment toevallig toegeeft, sta toe wat er gebeurd is, accepteer je actie, maar zeg tegen jezelf dat je de volgende keer sterker zult zijn en doe absoluut je best om je doelen te bereiken.

Terwijl je langzaam je eetpatroon en acties gaat veranderen, zul je van nature en gemakkelijk de gezonde levensstijl aannemen. Je zult het verschil in jezelf, je uiterlijk, je welzijn beginnen te zien en geluksniveaus zullen dramatisch stijgen en mensen zullen het beginnen te merken. Doe rustig aan,  maar wees consistent en geloof in jezelf!

Suikerziekte en Diabetes Type 2 beheersen en omkeren

Het is dus belangrijk dat je jouw ziekte serieus neemt en de nodige stappen neemt om het voor jezelf en je omgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Op die manier kan je een normaal leven blijven leiden en kan je ook met diabetes gewoon genieten van het leven. suikerziektedieet-tips

Om complicaties te voorkomen is het belangrijk dat je een evenwichtig eetpatroon inbouwt in je leven zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Naast een gezond eetpatroon, zoals hierboven beschreven, zijn er echter nog tal van andere dingen waar je op kan letten en die je kunnen helpen om je Type 2 Diabetes beter onder controle te krijgen of zelfs om te keren.

In dit rapport vind je 70 praktische en handige tips die je helpen om je bloedsuikerwaarden in evenwicht te houden zodat je kan genieten van een optimale gezondheid en complicaties van Type 2 diabetes kan voorkomen.

Het is eenvoudig te begrijpen informatie over diabetes type 2 en het zijn praktische en bruikbare tips die je meteen kan toepassen om je gezondheid met diabetes te verbeteren. Het rapport is ook perfect voor de nieuw gediagnosticeerde om te leren over de ziekte.

Tot slot vind je er veel natuurlijke therapietips in terug om je bloedsuikerspiegel onder controle te houden.
Klik hier om het meteen op te slaan.

Doe er je voordeel mee zodat jij jouw type 2 Diabetes onder controle kan houden en de medicatie en complicaties tot het minumum kan beperken of zelfs totaal kan voorkomen.

Vitale groetjes,

Katja Callens
Het Suikerziekte Dieet

P.S. In tegenstelling tot wat vaak verteld wordt (vooral door de farma-industrie) is het perfect mogelijk om je Type 2 Diabetes onder controle te krijgen en medicatie, prikken en injecties te voorkomen of compleet af te bouwen. In dit rapport ontdek je 70 praktische tips die je meteen gaan helpen om je suikerziekte onder controle te houden en complicaties te vermijden.

Deel desgewenst dit artikel