Avocado’s

Avocado’s bevinden zich in een eigen voedingscompetitie met verbazingwekkende niveaus van gezonde enkelvoudig onverzadigde vetten, meer dan 20 vitaminen, mineralen en fytonutriënten om jouw lichaam in topconditie te houden.

• Avocado´s zijn vrijwel het enige fruit dat enkelvoudig onverzadigd vet bevat, het “goede vet” dat helpt het risico op hartaandoeningen te verminderen.
• Avocado´s bevatten 76 milligram bèta sitosterol in een portie van 3 oz. Deze voedingsstof helpt om een ​​gezond cholesterolniveau te behouden
• Avocado´s bevatten veel vitamine K, dat helpt het bloed te beschermen, botbreuken te voorkomen en beschermt tegen lever- en prostaatkanker.
• Rijk aan kalium, een mineraal dat de bloeddruk reguleert en helpt beschermen tegen hartziekten en beroertes.
• Rijk aan vezels die een gezonde stoelgang bevorderen, cholesterol reguleren en de bloedsuikerspiegel normaal houden.
• Bevat vitamine B6, folaat, koper in de voeding, alfa- en bèta-caroteen en antioxidanten, waardoor deze vrucht een van de meest voedzame is.

Avocado’s gaan geweldig samen met salade, op zichzelf, gemengd met salsa, op een broodje of in een heerlijke verse guacamole mix. Persoonlijk houd ik zo veel van avocado’s dat ik ze met een lepel eet, rechtstreeks uit hun schil besprenkeld met wat Himalaya of zeezout.

Met dit voedingsmiddel kun jij vandaag nog aan de slag met jouw diabetes.

Suikerziekte en Diabetes Type 2 beheersen en omkeren

Het is uiteraard belangrijk dat je jouw ziekte serieus neemt en de nodige stappen neemt om het voor jezelf en je omgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Op die manier kan je een normaal leven blijven leiden en kan je ook met diabetes gewoon genieten van het leven.

suikerziektedieet-tips

Om complicaties te voorkomen is het belangrijk dat je een evenwichtig eetpatroon inbouwt in je leven zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Naast een gezond eetpatroon zijn er echter nog tal van andere dingen waar je op kan letten en die je kunnen helpen om je Type 2 Diabetes beter onder controle te krijgen of zelfs om te keren.

In dit rapport vind je 70 praktische en handige tips die je helpen om je bloedsuikerwaarden in evenwicht te houden zodat je kan genieten van een optimale gezondheid en complicaties van Type 2 diabetes kan voorkomen.

Het is eenvoudig te begrijpen informatie over diabetes type 2 en het zijn praktische en bruikbare tips die je meteen kan toepassen om je gezondheid met diabetes te verbeteren. Het rapport is ook perfect voor de nieuw gediagnosticeerde om te leren over de ziekte.

Tot slot vind je er veel natuurlijke therapietips in terug om je bloedsuikerspiegel onder controle te houden.
Klik hier om het meteen op te slaan.

Doe er je voordeel mee zodat jij jouw type 2 Diabetes onder controle kan houden en de medicatie en complicaties tot het minumum kan beperken of zelfs totaal kan voorkomen.

Vitale groetjes,

Katja Callens
Het Suikerziekte Dieet

P.S. In tegenstelling tot wat vaak verteld wordt (vooral door de farma-industrie) is het perfect mogelijk om je Type 2 Diabetes onder controle te krijgen en medicatie, prikken en injecties te voorkomen of compleet af te bouwen.In dit rapport ontdek je 70 praktische tipsdie je meteen gaan helpen om je suikerziekte onder controle te houden en complicaties te vermijden.

Deel desgewenst dit artikel