Wanneer je gelooft dat dit artikel waardevol kan
zijn voor iemand anders, een kennis, vriend, dan
mag je desgewenst dit artikel delen.

De diabetes doorbraak die je op het punt staat op deze pagina te ontdekken is tweemaal zo effectief als het belangrijkste type 2-medicijn bij het normaliseren van de bloedsuikerspiegel, het herstellen van insulineresistentie, het stoppen van neuropathie pijn, het voorkomen van blindheid, amputaties en andere diabetes problemen.

Deze methodes hebben bij type 2 diabetici geholpen om hun behoefte voor medicatie en insuline-injecties te elimineren, terwijl het type 1 helpt om hun medicatie- en injectiedoseringen aanzienlijk te verminderen.

DE BITTERE HARDE WAARHEID OVER DIABETES

Talloze onderzoeken van wetenschappers en artsen in binnen- en buitenland hebben aangetoond dat mensen met diabetes type 2 hun bloedsuikerspiegel kunnen normaliseren, insulinegevoeligheid kunnen verhogen, neuropathie pijn kunnen beëindigen, het risico op blindheid, amputaties kunnen verminderen en van alle diabetes medicatie en insuline-injecties kunnen worden afgehaald. Ook patiënten met diabetes type 1 kunnen de dosering van hun medicatie en insuline aanzienlijk verminderen terwijl ze de bloedsuikerspiegel verlagen.

suikerziektedieet-AANZIENLIJKE-RESULTATEN-1

Wetenschappelijk Bewezen

Diabetes-Type-2-kan-omgekeerd-worden

De Bittere Harde Waarheid:

Door met diabetes te leven en door je voorgeschreven medicatie te nemen, sta je onder de constante dagelijkse dreiging om te sterven aan een hartaanval, beroerte, nierfalen, toegeven aan blindheid, amputaties, neuropathie, hypertensie, zenuwstelsel ziekte, hoog cholesterolgehalte, depressie en in coma raken. Dit zijn ‘slechts’ de bijwerkingen van leven met diabetes.

En wat als we nu de bijwerkingen van je medicatie, die je zou moeten “helpen”, eraan toevoegen… ; hepatitis, leverproblemen, acidose die binnen enkele uren tot de dood leidt, hartaanvallen, beroerte, verhoogd risico op kanker, verzwakt immuunsysteem, braken, misselijkheid, diarree, hartfalen, enz.

Als je denkt dat het ooit beter zal worden, helaas niet.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het simpelweg behandelen van diabetes met conventionele methoden de ziekte niet stopt. Na verloop van tijd worden diabetici steeds hogere doseringen aan medicatie voorgeschreven. Wanneer deze falen, krijgen ze voorgeschreven insuline-injecties bovenop de medicatie.

Het doet er niet toe of je de aanbevelingen en doseringen van jouw arts exact opvolgt zoals voorgeschreven. Dit is geen kwestie van ALS, maar WANNEER. Je gezondheid zal slechter worden. De medicijnen die je neemt, zullen mislukken. De insuline-injecties die je neemt, zullen ook mislukken. 

STOP!

Wanneer je diabetes hebt, kun je gewoon niet op deze manier doorgaan – eerder dan later sterf je ZEKER; of van diabetes, de complicaties ervan, of de bijwerkingen van de medicijnen die je neemt. En het zal ook niet stilletjes in je slaap zijn. Met spoed naar het ziekenhuis vervoerd worden terwijl de paramedici al je ribben open breken en je reanimeren zal de hel op aarde zijn.

Wanneer je jouw laatste momenten met buizen en pompen en ventilators beleeft, met ondraaglijke pijn, dan zou je willen dat je er eerder iets aan gedaan had.

Indien jij het goed vindt dat je langzaam je gezichtsvermogen verliest en vervolgens blind wordt omdat diabetes de bloedvaten in je ogen vernietigt, waardoor ze verdorren en sterven, indien jij het prima vindt om 9 jaar eerder te sterven, mogelijk morgen niet wakker te worden, doodvallen op elk moment of jouw benen laten amputeren.

Indien jij het prima vindt om jouw kinderen of kleinkinderen niet te zien opgroeien, sluit dan dit artikel en ga verder met hetgeen je tot nu toe aan het doen was.

Wanneer je het anderzijds moe bent om constante je bloedsuikerwaarden te moeten meten, om die vervelende medicatie te nemen, om je constant zorgen te maken over de gezondheidsproblemen die je over een paar jaar te wachten staan. 

Wanneer je het beu bent om voorgelogen te worden en klaar bent om eindelijk de waarheid over deze ziekte te ontdekken en te weten te komen hoe tienduizenden type 2 diabetici  hun diabetes volledig hebben omgekeerd, hun bloedsuikerspiegel hebben genormaliseerd en van alle medicatie en injecties afgehaald zijn, blijf dan verder lezen.

Wat Is De HoofdOorzaak Van Diabetes?

Het is misschien moeilijk te geloven, maar als je jouw vinger prikt met een meter en een bloedglucosewaarde van 250 ziet, is dat NIET omdat je diabetes hebt! Sommige mensen kunnen rondlopen met bloedsuiker zo hoog als 300 zonder diabetes te hebben.

Hoe is dit mogelijk?

Het komt allemaal neer op één enkel woord: ONTSTEKING

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom diabetici zoveel hartziekten, hartaanvallen, kanker, hoge cholesterol, blindheid, artritis en neuropathie hebben? ONTSTEKING

Recent hebben wetenschappers en onderzoekers van talrijke universiteiten bewezen dat diabetes type 2 wordt veroorzaakt door een ontsteking: ze ontdekten dat een inflammatoir molecuul, 'LTB4' genaamd, insulineresistentie veroorzaakt.
En wat heeft insulineresistentie tot gevolg? Hoge bloedsuikerspiegel en diabetes.

Dit is de reden waarom het behandelen van je bloedsuiker met medicijnen en het injecteren van insuline om insulinegevoeligheid te bestrijden nooit jouw diabetes zal genezen; omdat je niet de oorzaak van diabetes behandelt, alleen de symptomen ervan.

Medicatie Behandelt Symptomen, Niet De Oorzaak Van De Ziekte

Laten we eens vergelijken hoe we diabetes behandelen en hoe we een verkoudheid of griep behandelen.

Wat zijn de symptomen van de griep? Koorts en congestie. Wat is de oorzaak van de griep zelf? Een virus. Als we de symptomen van de griep behandelen - de koorts verminderen, en enkele decongestiva nemen, is dat dan goed voor de griep?

Nee. Je zal je beter voelen, maar het zal de griep niet verhelpen, omdat we de griep zelf niet hebben behandeld. We hebben gewoon de SYMPTOMEN behandeld. Je bent nog steeds ziek van de griep, maar je voelt je een beetje beter.

Of een ander voorbeeld. Laten we zeggen dat je je been hebt gebroken. Wat zijn de symptomen? Bloeden en veel pijn. Als je pijnstillers gebruikt en je been in een verband wikkelt om het bloeden te stoppen, heb je dan je gebroken been gerepareerd?

Nee, je hebt gewoon de symptomen behandeld. Je hebt nog steeds een probleem - het gebroken been.

Dus hoe verhoudt dit zich tot diabetes? Precies hetzelfde.

Wat zijn de symptomen van diabetes? Hoge bloedsuikerspiegel en insulineresistentie. Wat schrijven artsen voor? Pillen om de bloedsuikerspiegel en insuline te verlagen om insulineresistentie te helpen. Heb je dan werkelijk iets gedaan om diabetes zelf te behandelen?

Nee. Je hebt eenvoudig de SYMPTOMEN ervan behandeld. Dus nogmaals, je bent nog steeds ziek, je hebt nog steeds een probleem, maar je voelt je een beetje beter, althans...

Waarschuwingssignalen

Wanneer je ziek wordt, vertoont je lichaam symptomen. Zou het niet beter zijn om de onderliggende ziekte te behandelen en niet de symptomen?

Stel je een auto voor. Er is iets mis in de motor. Een rood waarschuwingslampje gaat branden - een symptoom van een defecte motor. Wat zou jij doen? Het rode waarschuwingslampje aanpakken of de eigenlijke motor?

Moderne medische en farmaceutische industrie behandelt het rode waarschuwingslampje.

Dit is precies wat jij elke dag doet door diabetes medicatie of insuline te nemen - je behandelt geen diabetes, je behandelt de rode waarschuwingslichtjes - hoge bloedsuikerspiegel en insulineresistentie.

Dit is precies waarom geen enkel voorschrift of insuline-injectie ooit diabetes heeft voorkomen, gestopt of omgekeerd - en toch zijn dit de enige dingen die artsen voorschrijven.

Vergeleken met natuurlijke behandelingen en voeding die effectief diabetes type 2 HEBBEN voorkomen en volledig omgekeerd, schrijven artsen nog steeds enkel totaal nutteloze en zeer gevaarlijke geneesmiddelen voor.

De grote vraag die je moet stellen is Waarom?

Waarom schrijven artsen iets voor waarvan bewezen is dat het NIET werkt?

Stel Je Nu Even Voor Dat Je De Waarheid Zou Kennen...

Stel je voor dat je methoden gaat gebruiken die zijn geverifieerd en waarvan is bewezen dat ze werken. Stel je voor dat je toegang had tot al dit medische onderzoek en de exacte methoden die duizenden diabetici gebruikten om volledig genezen te worden.

 • geen naalden meer
 • geen dure en gevaarlijke diabetes medicatie meer
 • geen vingerprik of teststrips meer
 • geen bezoek meer aan de dokter voor de ene na de andere ontgoochelde test
 • geen frustratie en verlegenheid meer 

Zou je dergelijke informatie gebruiken om jezelf, je kinderen, familieleden en vrienden te helpen? Lees dan verder want je staat op het punt om het te ontvangen.

Pillen, Pillen en Nog Eens Pillen...

De farma industrie heeft jaren geleden een wet laten stemmen waarin staat dat:
"Enkel een medicijn een ziekte kan genezen, voorkomen of behandelen".

Ja, je leest het goed.

Al die onderzoeken die je net hebt gezien, deze met duizenden patiënten, uitgevoerd door wetenschappers in Nederland, Vlaanderen en de rest van de wereld, die aantonen hoe je diabetes type 2 zonder medicijnen kunt voorkomen, behandelen en terugdraaien, dat zijn dus slechts 'hersenspinsels'. (aldus de farma industrie)

FEITEN OVER DIABETES  DIE JE NIET MAG NEGEREN:

 • Enkel gewicht verliezen zal je diabetes NIET genezen: Vanaf de dag dat jouw diagnose werd gesteld, heeft iedereen hetzelfde oude liedje verteld: "Afvallen, afvallen, afvallen."
  Raad eens? Een paar kilo afvallen kan geen kwaad (het is zelfs heel goed) maar afslanken alleen is geen remedie! Wetenschappers ontdekten dat het eigenlijk
  het voedsel zelf is dat je eet dat diabetes kan veroorzaken of omkeren.

  Een groot onderzoek aan het Leids Universitair Medisch Centrum, ontdekte dat,
  "in tegenstelling tot wat algemeen wordt gedacht, diabetes Type 2 en het metabool syndroom alleen kunnen worden omgekeerd door veranderingen in lifestyle." En deze mensen hoefden geen tonnen gewicht te verliezen: "de veranderingen vonden plaats bij afwezigheid van groot gewichtsverlies".
 • Diabetes type 2 Is Geen Levenslang Vonnis: de meeste artsen praten alleen over diabetesbehandeling, diabetesmanagement en diabetische controle met behulp van medicijnen, pillen, injecties en operaties. Dit terwijl krachtige, snelle en gemakkelijke medicatie-vrije behandelingsmethoden bestaan!
 • Diabetes Type 2 Medicatie Is Extreem Gevaarlijk: niet alleen zijn diabetes medicijnen niet effectief in het aanpakken van de oorzaak van jouw diabetes, ze zijn ook extreem gevaarlijk. Elk jaar sterven meer dan 100.000 mensen aan medicijnen die netjes voorgeschreven zijn door hun arts. Niet alleen zou jouw diabetes je kunnen doden, maar ook de medicijnen die je gebruikt, kunnen je elke dag de das om doen.

Diabetes medicatie passen jouw bloedsuikerspiegel kunstmatig aan, ze doen niets om de echte oorzaak van jouw ziekte aan te pakken. Ze zijn alleen gemaakt om te 'behandelen' en 'beheren'. Dus je leeft nog steeds met de constante dagelijkse dreiging van hartaanvallen, beroerte, nierfalen, ledemaat amputaties, dementie, hypertensie, zenuwstelselziekte, hoog cholesterolgehalte, depressie, coma en blindheid.
Wil je echt doorgaan op dit pad?

EEN VAN DE ERGSTE
DINGEN DIE JE KAN DOEN...

... is om geen rekening te houden met de enorme hoeveelheid onderzoek die bewijst dat type 2 diabetes omkeerbaar is.

Het is overduidelijk dat medicijnen en injecties niet helpen om diabetes te elimineren. Hoe lang gebruiken diabetici medicijnen en injecteren ze insuline? Het is decennia geleden dat deze behandelingen uitkwamen. En toch dalen de percentages van diabetes niet, ze stijgen zelfs!

Wordt het geen tijd om iets anders te proberen? Iets waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het beter, sneller en goedkoper en veiliger werkt dan voorgeschreven medicatie. Beproefde en geteste methoden die de echte oorzaak van diabetes aanpakken.

We konden gewoon niet bij de pakken blijven zitten en toekijken hoe honderdduizenden diabetici In Nederland en Vlaanderen hun hele leven lijden, geld verspillen aan nutteloze behandelingen en dan nog steeds sterven van vreselijke complicaties.

Daarom hebben we een team samengesteld van artsen en voedingsexperts die deze wetenschappelijk bewezen methoden al gebruikt hebben om hun eigen diabetespatiënten en klanten met enorm succes te behandelen. Wij zijn de Benelux Raad voor Beter Voedingsadvies (De BRBV), gesticht en geleid door Katja Callens.

Benelux-Raad-Voor-Beter-Voedingsadvies

We denken dat jij het recht hebt om de waarheid te weten over het medische systeem, ons voedings- en medicatie systeem en ons gezondheidsbeleid. Jij verdient het om geïnformeerd te worden over de verscheidenheid aan veiligere, goedkopere en snellere methoden dan geneesmiddelen, injecties of operaties voor het behandelen en verslaan van jouw diabetes. We willen je dit kenniskader geven dat je kunt gebruiken om jouw pad naar gezondheid vandaag nog te beginnen.

JA JIJ KAN
JOUW DIABETES TYPE 2 OMKEREN

Jij kan jouw gezondheid terug in eigen hand nemen. Je kunt jezelf verlossen van de belemmering van constante bloedsuikermetingen, dagelijkse medicijnregimes en je kan zelfs de vreselijke gezondheidscomplicaties voorkomen die diabetici op hun pad te wachten staat.

We hebben honderden verzwegen wetenschappelijke onderzoeken en krachtig medisch onderzoek gebundeld in een gemakkelijk te lezen en te begrijpen stap-voor-stap gezondheidsplan genaamd "Het Complete Suikerziekte "KEER-HET-OM" Plan". Deze methodes en begeleiding is al gebruikt om duizenden diabetici in Nederland en Vlaanderen te helpen.

Ontdek de waarheid over deze 'life changing' wetenschappelijk bewezen behandelings-methoden voor diabetes en begin met definitief jouw diabetes vaarwel te wuiven.

Vorig jaar hielpen we 7,542 type 2
patiënten diabetes vrij worden.

Zij hoeven geen medicatie meer te nemen, insuline in te spuiten of zich zorgen te maken over de verschrikkelijke complicaties.

Dit jaar zijn we op weg om er 10,000 te helpen

Zal jij één van hen zijn?


Succes verhalen

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Nadat ik op 29 was gediagnosticeerd, wilde ik alles proberen om beter te worden. Ik had tintelingen in mijn armen, gevoelloosheid, problemen met het gezichtsvermogen, en mijn benen zouden na lange wandelingen verkrampen. Na het uitproberen van je Suikerziekte Dieet Plan en het precies volgde, ben ik blij om te zeggen dat mijn pijn verdwijnt! Ik voel me nu veel beter dan ooit tevoren. Bloedsuiker is genormaliseerd en geen gevoelloosheid meer. Mijn ogen worden zelfs beter. In het begin was het aanpassen, zo veel dingen veranderen in mijn eetpatroon. Ik heb nooit geweten hoe ongezond het eten dat ik aan het eten was, echt was. Ik was mezelf langzaam aan het doden en wist het niet eens. Maar nadat ik mij aan het plan en tips ben gaan houden, ben ik nu veel beter. Zorg ervoor dat je vitamines neemt en veel water drinkt. Goed plan!

Vanessa

Als ik deze site maar eerder heb gevonden! De levensreddende informatie heeft mijn leven veranderd. Heel erg bedankt voor het openen van mijn ogen. Ik kan niet geloven hoeveel geld ik heb verspild aan het kopen van al die medicijnen. Met uw hulp, niet meer! Ik heb veel gewicht verloren en mijn arts kan zijn ogen niet geloven als hij me ziet op mijn afspraken. Ik ben van mijn bloeddrukmedicijnen en insuline. dank je!

Staf

Ik wilde je deze bedankmail sturen! Ik ben net terug van de dokter en hij zei om te blijven doen wat ik ook doe, want alles ziet er goed uit. Bedankt voor alle hulp. Ik voel me geweldig!

Sander

Ik vond uw site bij het zoeken naar alternatieven om mijn bloedsuiker te behandelen in plaats van medicatie te gebruiken. Uw site was zeer informatief en veel grondiger dan andere. Ik heb het plan gekocht. Volgde het, en kan het niet geloven, maar ik voel me veel beter. Mijn bloedsuikerspiegel is gedaald, mijn medicijndoses zijn gedaald en de dokter zei dat ik zelfs kan stoppen met het innemen van mijn medicijnen als ik dit volhoud. Hou ervan! Uw Suikerziekte dieetplan is een plan dat levens redt en ik raad elke diabeet aan om het te lezen.

Johanna

Ongeveer een jaar geleden, na een lange periode van volledig uitgeput voelen, besloot ik om naar een dokter te gaan. Hij vertelde me dat mijn bloedsuikerspiegel tussen de 325 en 375 was en dat ik insuline moest gaan gebruiken. Ik wilde dat echt niet doen, dus ik deed wat onderzoek online en ik vond je suikerziekte website. De site en het onderzoek leken heel logisch, dus besloot ik de wetenschappelijk bewezen alternatieve voedingsbenadering op mijn diabetes te proberen. Sinds het begin kon ik mijn bloedsuikerspiegel op 100 tot 120 houden. Mijn kracht en energie is langzaam teruggekeerd en ik voel me nu een stuk beter. Ik ben van plan deze geweldige levensstijl voor de rest van mijn leven voort te zetten en ik zou het ten zeerste aanbevelen.

Sandra

Ik sluit me aan bij jouw geweldige doel. Ik heb deze informatie gedeeld met al mijn familieleden en vrienden. Ik heb jarenlang afgezien voordat ik hoorde van de informatie in je plan. Ik heb alles toegepast, de aanwijzingen gevolgd en voel me nu beter dan ooit. Heel erg bedankt Katja!

Leon

Ik ben bijna een decennium diabetes geweest. Mijn dokter heeft me voorgeschreven op Glucophage, die ik 3 keer per dag innam om me de hele dag tussen 140 en 175 punten te houden. Na te zijn begonnen met het suikerziekte dieetplan, merkte ik dat ik de Glucofaag tot slechts 2 keer per dag kon verminderen en mijn suiker de hele dag onder de 140 kon houden. Tegen het einde van mijn eerste maand van al deze voedingsinterventies, was ik in staat om de Glucophage tot 1 keer per dag te verminderen en stabiel te blijven op 109-115. Mijn dokter is blij. Ik volg het plan nu al 6 maanden en ik ben stabiel rond de 90! Mijn arts was zo onder de indruk dat hij me helemaal van de Glucophage verwijderde. Heel erg bedankt! Iedereen zou over dit prachtige e-boek moeten weten! Vriendelijke groeten.

Gerard

Ik ben ongeveer een jaar geleden met het Suikerziekte Dieet Plan begonnen als één van de testpersonen die Katja zocht en de resultaten zijn spectaculair. Mijn bloedsuikerspiegel daalde, ik stapte van mijn medicatie en ik ben ongeveer 20 kilo afgevallen. Mijn bloedsuikerspiegel is zo stabiel dat zelfs mijn arts verbaasd is. Deze levensstijl is absoluut de moeite waard.

Sonja

Ik heb onlangs ontdekt dat ik een bijna diabetische patiënt ben en besloot dat ik mijn leven en eetgewoonten volledig moest veranderen. Ik vond de Alternatieve therapieën, volgde de gids nu een paar maanden en zag mijn dokter een paar dagen geleden. Hij zegt dat mijn toestand volledig onder controle is! Hoe zou dit kunnen, maar het is waar! Hij zei dat ik dit moet blijven doen - wat gewoon je programma en nieuwsbrief volgen is. Dat is precies wat ik zal blijven doen.

Miriam

Ik zou je mijn oprechte recensie willen sturen naar iedereen die ook lijdt en denkt eraan de hoop op te geven. Na mijn diagnose dacht ik dat dit het einde was, dat ik gezondigd heb en nu gestraft word voor iets dat ik gedaan heb. Voelde me alsof mijn leven voorbij was. Ik had niets te verliezen, dus ik probeerde het alternatieve suikerziekte plan en weet je wat? Ik kan dit niet geloven. Ik bleef bij het plan en ben geslaagd. Het belangrijkste om te onthouden is om je eraan te houden, Katja kent haar zaken. Het plan is solide en de methoden werken. Hoeveel jaar duurde het voordat je werd zoals je bent? Wel, het gaat een beetje tijd kosten om weer normaal te worden, niets gebeurt er op een nacht ijs. Ik ben heel blij en zou iedereen aanmoedigen om het programma te proberen.

Jerry

Ik ben al 12 jaar diabetisch. Een vriend van mij raadde me aan er iets aan te doen of het risico te nemen om te sterven, dus ik onderzocht natuurlijke manieren om diabetes te verslaan en vond het alternatieve suikerdieet plan. Ik volg mijn bloedsuikerwaarden nauwlettend en was volledig verbaasd dat binnen 1 maand na het starten van het suiker dieet plan mijn bloedsuikerspiegel stabiliseerde tussen 120 tot 125 zonder enige insuline! Dit overtrof mijn verwachting. Heel erg bedankt!

Andy

Ik ben ongeveer 6 maanden geleden begonnen met het Alternatieve Suikerdieet plan nadat ik de diagnose diabetes type 2 had gekregen. Ik wilde geen farmaceutische medicijnen nemen en een vriendin van mij, die veel met natuurlijke gezondheid bezig is, heeft dit plan aanbevolen. De resultaten waren niet minder dan opmerkelijk. Mijn suiker blijft in het bereik van 90 tot 105. Ik heb mijn vriend ontelbare keren bedankt voor haar aanbeveling en ik wilde je ook dit mailtje schrijven om mijn oprechte dankbaarheid te uiten voor het schrijven van je plan. Heel hartelijk bedankt Katja!

Vikky

Ik schrijf om je te vertellen wat een ongelooflijke impact deze methoden hadden op mijn leven! Ik heb al 27 jaar diabetes type 2 gehad. Voor mij is het ergste van deze vreselijke ziekte de hevige pijn die ik constant in mijn voeten krijg. De pijn is zo erg dat ik zoveel mogelijk vermijd te staan of wandelen. Ik moet je zeggen dat mijn voeten in de eerste maand al minder pijn deden en dat ik ondertussen volledig pijnvrij kan wandelen. Geloof het of niet, ik heb zelfs vorige maand op de bruiloft van mijn nicht gedanst, iets wat ik al vele jaren niet heb gedaan. Ik volg het plan nu vier maanden en mijn bloedsuikerspiegel ligt binnen het normale bereik. Ik voel me goed en wil je gewoon bedanken voor de verbetering die je hebt aangebracht in de kwaliteit van mijn leven.

Yves De Ridder

Ik ben een 45-jarige vrouw en werd onlangs gediagnosticeerd als een borderline-diabeet. Ik wist dat er iets mis was, want ik ben mijn hele leven altijd gezond geweest, maar ik voelde me de laatste tijd uitgeput. Mijn arts schreef wat medicijnen voor, maar voordat ik ermee begon, besloot ik wat onderzoek te doen op het internet, wat me leidde naar het alternatieve suikerziekte dieet plan. Na het lezen van je e-boek en het toepassen van de methoden, veranderde mijn scepticisme in 100% geloof. Ik merkte dat mijn energieniveau aanzienlijk toenam en ik voelde me meer uitgerust in de ochtend, mijn symptomen begonnen weg te gaan en ik was zelfs aan het afvallen. Ik ben erg blij om je te vertellen dat ik me beter voel dan ik me in jaren heb gevoeld en mijn arts heeft me laten weten dat hij me van mijn medicatie zal afbrengen als ik dit volhoud. Dit boek is een uitkomst.

Katrien Vervoort

Ik ben een type 2 diabetes, die ook een hoog cholesterolgehalte heeft. Ik heb verschillende medicijnen geprobeerd (zowel voor mijn diabetes als voor mijn hoge cholesterol) maar ik haatte de bijwerkingen gewoon. Ik vond deze site tijdens het zoeken naar alternatieve behandelingen. Nadat ik mijn levensstijl behoorlijk had veranderd en bijna drie maanden lang alles in het boek had gedaan, had ik mijn jaarlijkse controle. Ik heb geen woord tegen mijn dokter gezegd over wat ik had genomen. Toen de resultaten van het lab terugkwamen, belde hij me persoonlijk op en ik zag dat hij duidelijk heel opgewonden was. Hij vroeg me wat ik in godsnaam gedaan had omdat mijn glucosemeting met 32 punten was gedaald en mijn cholesterolprofiel ook aanzienlijk was verbeterd. Je hebt een believer van mij en mijn dokter gemaakt. Heel erg bedankt Katja!

Maarten De Vroe

Ik heb mijn eetgewoonten zoals uiteengezet in het alternatieve Suikerdieetplan totaal veranderd en ben helemaal verbaasd over de resultaten die ik heb gekregen, in zo'n korte tijd. Mijn bloedsuikerspiegel is gemiddeld 103 in de afgelopen twee weken vergeleken met de 160 die ik eerder als gemiddelde had. Dit is veel beter dan ik had verwacht, vooral zo snel. Zoals je je kunt voorstellen, ben ik heel blij.

Aline De Cock

Ik heb enorm genoten van je programma. Ik weet dat het voor mij gemakkelijk zal zijn om dit als levensstijl te adopteren. Ik heb elke week gewicht verloren en ik voel me zoveel beter dan ooit. Ik ben 1,83m en begon met 104 kilo. Ik had een grote marge dus en ben in 7 maanden 24 kilo kwijtgeraakt! Ik wil je programma aanbevelen voor het evenwicht en de nadruk op voeding. Een ander groot voordeel dan me beter voelen en meer energie hebben is dat mijn probleem met krampen in de benen bijna is verdwenen. Ik zie dat voor mij de de manier om op gewicht te blijven een goede planning is - nadenken over wat ik eet en controle over de porties. Als ik dat doe, werkt het prachtig en heb ik geen honger.

Steven Van Doornik

Ik doe het alternatieve Suikerziekte dieet plan nu 3 weken en heb een aanzienlijke verbetering opgemerkt. Ik voel me beter dan ik in jaren heb. Mijn gemiddelde suikerwaarden zijn gedaald van 12,5 - 16 mmol / L naar 6 - 8,5 mmol / L. Vanzelfsprekend ben ik redelijk tevreden met de resultaten tot nu toe. Ik heb verschillende andere producten geprobeerd die op het internet werden geadverteerd, maar ze werkten niet zoals dit. Bedankt dat je ons het pad hebt laten zien Katja!

Donna Van Hassel

Loop je het risico op diabetes type 2 en ben je
op zoek naar natuurlijke manieren om dit te voorkomen?
Maak je je zorgen omdat bij jou of iemand
dicht bij jou de diagnose type 2 diabetes gesteld is?

Ben je op zoek naar natuurlijke remedies en
therapieën om uw conventionele behandeling aan te vullen?

Wil je meer opties om diabetes te beheersen en om
alle complicaties en ernstige gezondheidsrisico's
van deze ziekte te voorkomen om een lang, gezond leven te leiden?

Alternatieve en Natuurlijke Therapieën Voor Het Onder Controle Houden van
Type 2 Diabetes Is Speciaal Voor Jou Geschreven!

Diabetes is een ernstige ziekte en is de zevende belangrijkste doodsoorzaak in Europa. Wanneer je de diagnose 'diabetes' krijgt, verandert je leven, maar jouw leven moet niet eindigen, want hier is het goede nieuws: ... jij hebt de macht om diabetes om te keren, en
een lang en gezond leven te leiden.
"
Alternatieve en Natuurlijke Therapieën Voor Het Onder Controle Houden van Diabetes Type 2"  is hier om je te begeleiden bij jouw zoektocht naar de beste natuurlijke, alternatieve en bewezen therapieën om diabetes te voorkomen en om te keren.

Er zijn natuurlijke manieren om je leven 
terug te krijgen door holistische geneesmethoden.


Dit eBoek LAAT Je Zien Hoe

Bekijk Deze Video

Jij Hebt Hier De Sleutel Tot Je Herstel...

Niemand heeft meer macht om jezelf te genezen dan JIJ. Dit is een krachtig concept. Iedereen kan helpen - je familie, vrienden en je arts,... maar uiteindelijk ben jij degene die verantwoordelijkheid moet nemen voor de ziekte en de genezing ervan.

Elke pagina van "Alternatieve en Natuurlijke therapieën Voor Het Onder Controle Houden van Diabetes Type 2" is gevuld met informatie die je kan helpen bij jouw strijd. Enkele van de meest elementaire en veelgestelde vragen over de ziekte komen aan bod in dit boek. Je kunt je informeren over je risicofactoren, de gevolgen voor je gezondheid en de symptomen van diabetes. De verschillen tussen Type 1 en Type 2 diabetes worden ook uitgelegd. Het boek geeft je ook hoop omdat het je beseft dat je niet in je eentje tegen deze ziekte vecht.

Onderzoek  De Behandelingsopties Voor Diabetes Type 2

"Alternatieve en Natuurlijke Therapieën voor het Onder Controle Houden van Diabetes Type 2" opent je geest voor andere vormen van genezingsmethoden, vooral degenen die mensen al eeuwenlang succes geholpen hebben.

Ontdek en begrijp hoe aanvullende methoden en een holistische
aanpak van diabetes je kan helpen en besef dat je
veel opties hebt om diabetes te beheersen en te verslaan.

Begrijp hoe je sommige natuurlijke genezingsmethoden en 
remedies kan gebruiken voor je diabetes type 2 en hoe je
hiervan kunt profiteren , waaronder:

 • Massage Therapie
 • Yoga
 • Meditatie
 • Supplementatie met Genezende Planten en Kruiden
 • Acupunctuur
 • Ayurveda
 • Biofeedback Behandeling
 • Acupressuur
 • Homeopathie
 • En andere...

Waarom Jij Dergelijke Alternatieve Behandeling En 
Opties Voor Diabetes Type 2 Dient Te Overwegen?!

Ze Zijn Natuurlijk en Veilig
Ze Kunnen Diabetes Medicatie Verminderen of Afbouwen
Ze Kunnen Je Algehele Welzijn en Gezondheid Verbeteren
Deze Therapieën Kunnen Je Conventionele Medische Zorg Verbeteren
En Ze Verbeteren Je Bloedsuikerwaarden

De Beste Reden Van Al...

Gelijk Welke Inspanning Die Je Bloedsuiker Waarden Stabiliseert, Helpt Je

Om De 
Vele Ernstige Complicaties van Diabetes Type 2 Te Voorkomen, Waaronder... 

Hartziekte
Beroerte
Hypertensie
Amputatie door Zenuwschade
Nierfalen
Perifere vaatziekte
Diabetische Coma
Voortijdige Dood 

Laat de "Alternatieve en Natuurlijke Therapieën Voor Het Onder Controle Houden van Type 2 Diabetes"   Jouw Partner Zijn Op Weg Naar Gezondheid, Welzijn
En Vrijheid Bij Het Omkeren Van Diabetes Type 2

Ontvang Vandaag Nog Jouw Exemplaar!

Normaal €47 - Vandaag slechts €27

OF... WACHT EVEN!

Voeg Het "Complete Suikerziekte "KEER-HET-OM" Plan" toe en 
ontvang meteen 
de VOLGENDE #7 BONUSSEN :

BONUS #1: De Beste Lifestyle Keuzes Voor
Een Gezonde Bloedsuikerspiegel

Één van de belangrijkste overwegingen bij het beheersen van diabetes type 2 is het maken van geschikte lifestyle keuzes.
Het is mogelijk om de glucose waarden stabiel te houden. Het begint allemaal met lifestyle keuzes. 

Dit boek (68 blz.) helpt je om:

 • de hemoglobine A1c test te verminderen tot minder
  dan 7%
 • een gezonde bloeddruk te handhaven.
 • een gezond cholesterolgehalte te behouden.
 • een gezond, gebalanceerd gewicht te hebben.
 • vertragen of voorkomen van mogelijke complicaties
  bij diabetes.

BONUS #2: Basis Voeding Om Type 2
Diabetes Te Beheersen

Voeding is een cruciaal onderdeel van diabeteszorg voor type 2. Een delicaat evenwicht van de juiste hoeveelheid koolhydraten, vetten, eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen stellen diabetici in staat om een gezond bloedsuikergehalte te behouden. Dat resulteert dan in een goede gezondheid en kan het begin van complicaties voorkomen. Diabetici moeten bekijken hoe de bloedsuikerspiegel reageert op verschillende diëten en de voedingsmiddelen die erin zitten.

 • Maken van een persoonlijk dieetplan dat voldoet aan de persoonlijke en culturele omstandigheden van de persoon. Het houdt ook rekening met de toegang van de patiënt tot gezond voedsel en bereidheid om lifestyle wijzigingen aan te brengen of anders de obstakels aan te pakken om dergelijke veranderingen aan te brengen.
 • Geniet van een gevarieerd dieet en neem beperkingen alleen op als ze worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs.
 • Focus op praktische dagelijkse maaltijdplanning in plaats van gecompliceerde telling van voedingsstoffen, koolhydraten of bepaalde voedingsmiddelen. (35 blz.)

BONUS #3: Hoe Ziet Een Gezond Voedingspatroon
Voor Diabetes Eruit? (VIDEO)

Slimme voedingskeuzes en goede voeding zijn essentieel voor het beheersen van diabetes. Zoals het in balans brengen van de juiste hoeveelheid koolhydraten, vet, eiwitten, vitamines en mineralen en hoe ze de bloedsuikerspiegel beïnvloeden.

In deze VIDEO krijg je een praktisch inzicht over hoe een gezond voedingspatroon voor diabetes eruit ziet.  

BONUS #4: Diabetes Type 2 Beheersen: 
De Meest Therapeutische Voeding (VIDEO)

Je eetpatroon is één van de belangrijkste elementen bij de beheersing van de bloedsuikerspiegel bij diabetespatiënten met diabetes type 2 of mensen met prediabetes en kan het begin van de ziekte helpen voorkomen.

Naast het verzorgen van een goed uitgebalanceerd eetpatroon en het beperken van gevaarlijke voedingsmiddelen zijn er bepaalde voedingsmiddelen, die vol voedingsstoffen zitten die de bloedsuikerspiegel stabiliseren, je hart beschermen en het begin van de vele complicaties, die het gevolg zijn van ongecontroleerde diabetes, kan voorkomen.
In deze VIDEO krijg je een handig overzicht van enkele van de meest therapeutische voedingsmiddelen voor diabetes. 

BONUS #5: Diabetes Type 2 Beheersen: 
De Slechtste Voeding Voor Diabetici (VIDEO)

Een gezond eetpatroon is jouw beste verdedigingslinie bij het beheersen van diabetes. Het is cruciaal om te weten welk voedsel je moet eten en welk voedsel je moet vermijden om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden.

In deze VIDEO krijg je een nuttig overzicht van de slechtste voeding voor diabetes en waarom je deze dient te beperken of te mijden. 

BONUS #6: Alternatieve Medicatie en Holistische
Zorg Voor Diabetes Type 2 (VIDEO)

Voordat moderne geneeskunde beschikbaar was, moesten mensen met diabetes vertrouwen op holistische behandelaars en natuurlijke remedies om hen te helpen gezond te blijven. Tegenwoordig hebben mensen de keuze tussen conventionele en holistische geneeskunde om de symptomen en complicaties van deze complexe ziekte te beheersen.

Holistische behandeling voor diabetes omvat verschillende natuurlijke therapieën die niet gebruikt worden in de conventionele geneeskunde. Ze richten zich tot de hele persoon en hun behoeften, verder dan enkel het behandelen van symptomen met medicatie en injecties, zoals het geval is bij conventionele medische zorg.

In deze VIDEO gaan we kijken naar enkele bewezen natuurlijke complementaire behandelingen voor diabetes.

BONUS #7: 30 Tips Om Diabetes Type 2 Op Een Natuurlijke Manier Te Beheersen (VIDEO)

In deze laatste VIDEO ontvang je een bondig overzicht van hoe je op natuurlijke wijze je diabetes kan beheersen en omkeren zodat je de conventionele behandeling zoals dagelijks prikken, medicatie en injecties kan verminderen of zelfs afbouwen.

Word Vandaag De Volgende Gelukkige Klant Van...

Het Complete Suikerziekte "Keer-Het-Om" Plan!

100% GEGARANDEERD

Heeft je dokter je ooit een schriftelijke garantie aangeboden? En hoe zit het met de medicijnen die je neemt... garanderen ze resultaten? Wel, dat doen wij wel. Daarom heb je niets te verliezen en alles te winnen!

Ons belangrijkste doel is om je te helpen met een eenvoudig te gebruiken plan dat je vanaf vandaag kunt gebruiken. We willen geen cent van jouw geld als ons programma jouw leven niet ten goede verandert.

Dit is waarom we je deze geschreven 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie aanbieden. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, stuur ons dan een e-mail en wij betalen je gezonde investering meteen terug.

We hopen dat dit de druk van jouw besluit afneemt en je gedachten om ons risicovrij programma uit te proberen verlicht.  

Succes Verhalen

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Nadat ik op 29 was gediagnosticeerd, wilde ik alles proberen om beter te worden. Ik had tintelingen in mijn armen, gevoelloosheid, problemen met het gezichtsvermogen, en mijn benen zouden na lange wandelingen verkrampen. Na het uitproberen van je Suikerziekte Dieet Plan en het precies volgde, ben ik blij om te zeggen dat mijn pijn verdwijnt! Ik voel me nu veel beter dan ooit tevoren. Bloedsuiker is genormaliseerd en geen gevoelloosheid meer. Mijn ogen worden zelfs beter. In het begin was het aanpassen, zo veel dingen veranderen in mijn eetpatroon. Ik heb nooit geweten hoe ongezond het eten dat ik aan het eten was, echt was. Ik was mezelf langzaam aan het doden en wist het niet eens. Maar nadat ik mij aan het plan en tips ben gaan houden, ben ik nu veel beter. Zorg ervoor dat je vitamines neemt en veel water drinkt. Goed plan!

Vanessa

Als ik deze site maar eerder heb gevonden! De levensreddende informatie heeft mijn leven veranderd. Heel erg bedankt voor het openen van mijn ogen. Ik kan niet geloven hoeveel geld ik heb verspild aan het kopen van al die medicijnen. Met uw hulp, niet meer! Ik heb veel gewicht verloren en mijn arts kan zijn ogen niet geloven als hij me ziet op mijn afspraken. Ik ben van mijn bloeddrukmedicijnen en insuline. dank je!

Staf

Ik wilde je deze bedankmail sturen! Ik ben net terug van de dokter en hij zei om te blijven doen wat ik ook doe, want alles ziet er goed uit. Bedankt voor alle hulp. Ik voel me geweldig!

Sander

Ik vond uw site bij het zoeken naar alternatieven om mijn bloedsuiker te behandelen in plaats van medicatie te gebruiken. Uw site was zeer informatief en veel grondiger dan andere. Ik heb het plan gekocht. Volgde het, en kan het niet geloven, maar ik voel me veel beter. Mijn bloedsuikerspiegel is gedaald, mijn medicijndoses zijn gedaald en de dokter zei dat ik zelfs kan stoppen met het innemen van mijn medicijnen als ik dit volhoud. Hou ervan! Uw Suikerziekte dieetplan is een plan dat levens redt en ik raad elke diabeet aan om het te lezen.

Johanna

Ongeveer een jaar geleden, na een lange periode van volledig uitgeput voelen, besloot ik om naar een dokter te gaan. Hij vertelde me dat mijn bloedsuikerspiegel tussen de 325 en 375 was en dat ik insuline moest gaan gebruiken. Ik wilde dat echt niet doen, dus ik deed wat onderzoek online en ik vond je suikerziekte website. De site en het onderzoek leken heel logisch, dus besloot ik de wetenschappelijk bewezen alternatieve voedingsbenadering op mijn diabetes te proberen. Sinds het begin kon ik mijn bloedsuikerspiegel op 100 tot 120 houden. Mijn kracht en energie is langzaam teruggekeerd en ik voel me nu een stuk beter. Ik ben van plan deze geweldige levensstijl voor de rest van mijn leven voort te zetten en ik zou het ten zeerste aanbevelen.

Sandra

Ik sluit me aan bij jouw geweldige doel. Ik heb deze informatie gedeeld met al mijn familieleden en vrienden. Ik heb jarenlang afgezien voordat ik hoorde van de informatie in je plan. Ik heb alles toegepast, de aanwijzingen gevolgd en voel me nu beter dan ooit. Heel erg bedankt Katja!

Leon

Ik ben bijna een decennium diabetes geweest. Mijn dokter heeft me voorgeschreven op Glucophage, die ik 3 keer per dag innam om me de hele dag tussen 140 en 175 punten te houden. Na te zijn begonnen met het suikerziekte dieetplan, merkte ik dat ik de Glucofaag tot slechts 2 keer per dag kon verminderen en mijn suiker de hele dag onder de 140 kon houden. Tegen het einde van mijn eerste maand van al deze voedingsinterventies, was ik in staat om de Glucophage tot 1 keer per dag te verminderen en stabiel te blijven op 109-115. Mijn dokter is blij. Ik volg het plan nu al 6 maanden en ik ben stabiel rond de 90! Mijn arts was zo onder de indruk dat hij me helemaal van de Glucophage verwijderde. Heel erg bedankt! Iedereen zou over dit prachtige e-boek moeten weten! Vriendelijke groeten.

Gerard

Ik ben ongeveer een jaar geleden met het Suikerziekte Dieet Plan begonnen als één van de testpersonen die Katja zocht en de resultaten zijn spectaculair. Mijn bloedsuikerspiegel daalde, ik stapte van mijn medicatie en ik ben ongeveer 20 kilo afgevallen. Mijn bloedsuikerspiegel is zo stabiel dat zelfs mijn arts verbaasd is. Deze levensstijl is absoluut de moeite waard.

Sonja

Ik heb onlangs ontdekt dat ik een bijna diabetische patiënt ben en besloot dat ik mijn leven en eetgewoonten volledig moest veranderen. Ik vond de Alternatieve therapieën, volgde de gids nu een paar maanden en zag mijn dokter een paar dagen geleden. Hij zegt dat mijn toestand volledig onder controle is! Hoe zou dit kunnen, maar het is waar! Hij zei dat ik dit moet blijven doen - wat gewoon je programma en nieuwsbrief volgen is. Dat is precies wat ik zal blijven doen.

Miriam

Ik zou je mijn oprechte recensie willen sturen naar iedereen die ook lijdt en denkt eraan de hoop op te geven. Na mijn diagnose dacht ik dat dit het einde was, dat ik gezondigd heb en nu gestraft word voor iets dat ik gedaan heb. Voelde me alsof mijn leven voorbij was. Ik had niets te verliezen, dus ik probeerde het alternatieve suikerziekte plan en weet je wat? Ik kan dit niet geloven. Ik bleef bij het plan en ben geslaagd. Het belangrijkste om te onthouden is om je eraan te houden, Katja kent haar zaken. Het plan is solide en de methoden werken. Hoeveel jaar duurde het voordat je werd zoals je bent? Wel, het gaat een beetje tijd kosten om weer normaal te worden, niets gebeurt er op een nacht ijs. Ik ben heel blij en zou iedereen aanmoedigen om het programma te proberen.

Jerry

Ik ben al 12 jaar diabetisch. Een vriend van mij raadde me aan er iets aan te doen of het risico te nemen om te sterven, dus ik onderzocht natuurlijke manieren om diabetes te verslaan en vond het alternatieve suikerdieet plan. Ik volg mijn bloedsuikerwaarden nauwlettend en was volledig verbaasd dat binnen 1 maand na het starten van het suiker dieet plan mijn bloedsuikerspiegel stabiliseerde tussen 120 tot 125 zonder enige insuline! Dit overtrof mijn verwachting. Heel erg bedankt!

Andy

Ik ben ongeveer 6 maanden geleden begonnen met het Alternatieve Suikerdieet plan nadat ik de diagnose diabetes type 2 had gekregen. Ik wilde geen farmaceutische medicijnen nemen en een vriendin van mij, die veel met natuurlijke gezondheid bezig is, heeft dit plan aanbevolen. De resultaten waren niet minder dan opmerkelijk. Mijn suiker blijft in het bereik van 90 tot 105. Ik heb mijn vriend ontelbare keren bedankt voor haar aanbeveling en ik wilde je ook dit mailtje schrijven om mijn oprechte dankbaarheid te uiten voor het schrijven van je plan. Heel hartelijk bedankt Katja!

Vikky

Ik schrijf om je te vertellen wat een ongelooflijke impact deze methoden hadden op mijn leven! Ik heb al 27 jaar diabetes type 2 gehad. Voor mij is het ergste van deze vreselijke ziekte de hevige pijn die ik constant in mijn voeten krijg. De pijn is zo erg dat ik zoveel mogelijk vermijd te staan of wandelen. Ik moet je zeggen dat mijn voeten in de eerste maand al minder pijn deden en dat ik ondertussen volledig pijnvrij kan wandelen. Geloof het of niet, ik heb zelfs vorige maand op de bruiloft van mijn nicht gedanst, iets wat ik al vele jaren niet heb gedaan. Ik volg het plan nu vier maanden en mijn bloedsuikerspiegel ligt binnen het normale bereik. Ik voel me goed en wil je gewoon bedanken voor de verbetering die je hebt aangebracht in de kwaliteit van mijn leven.

Yves De Ridder

Ik ben een 45-jarige vrouw en werd onlangs gediagnosticeerd als een borderline-diabeet. Ik wist dat er iets mis was, want ik ben mijn hele leven altijd gezond geweest, maar ik voelde me de laatste tijd uitgeput. Mijn arts schreef wat medicijnen voor, maar voordat ik ermee begon, besloot ik wat onderzoek te doen op het internet, wat me leidde naar het alternatieve suikerziekte dieet plan. Na het lezen van je e-boek en het toepassen van de methoden, veranderde mijn scepticisme in 100% geloof. Ik merkte dat mijn energieniveau aanzienlijk toenam en ik voelde me meer uitgerust in de ochtend, mijn symptomen begonnen weg te gaan en ik was zelfs aan het afvallen. Ik ben erg blij om je te vertellen dat ik me beter voel dan ik me in jaren heb gevoeld en mijn arts heeft me laten weten dat hij me van mijn medicatie zal afbrengen als ik dit volhoud. Dit boek is een uitkomst.

Katrien Vervoort

Ik ben een type 2 diabetes, die ook een hoog cholesterolgehalte heeft. Ik heb verschillende medicijnen geprobeerd (zowel voor mijn diabetes als voor mijn hoge cholesterol) maar ik haatte de bijwerkingen gewoon. Ik vond deze site tijdens het zoeken naar alternatieve behandelingen. Nadat ik mijn levensstijl behoorlijk had veranderd en bijna drie maanden lang alles in het boek had gedaan, had ik mijn jaarlijkse controle. Ik heb geen woord tegen mijn dokter gezegd over wat ik had genomen. Toen de resultaten van het lab terugkwamen, belde hij me persoonlijk op en ik zag dat hij duidelijk heel opgewonden was. Hij vroeg me wat ik in godsnaam gedaan had omdat mijn glucosemeting met 32 punten was gedaald en mijn cholesterolprofiel ook aanzienlijk was verbeterd. Je hebt een believer van mij en mijn dokter gemaakt. Heel erg bedankt Katja!

Maarten De Vroe

Ik heb mijn eetgewoonten zoals uiteengezet in het alternatieve Suikerdieetplan totaal veranderd en ben helemaal verbaasd over de resultaten die ik heb gekregen, in zo'n korte tijd. Mijn bloedsuikerspiegel is gemiddeld 103 in de afgelopen twee weken vergeleken met de 160 die ik eerder als gemiddelde had. Dit is veel beter dan ik had verwacht, vooral zo snel. Zoals je je kunt voorstellen, ben ik heel blij.

Aline De Cock

Ik heb enorm genoten van je programma. Ik weet dat het voor mij gemakkelijk zal zijn om dit als levensstijl te adopteren. Ik heb elke week gewicht verloren en ik voel me zoveel beter dan ooit. Ik ben 1,83m en begon met 104 kilo. Ik had een grote marge dus en ben in 7 maanden 24 kilo kwijtgeraakt! Ik wil je programma aanbevelen voor het evenwicht en de nadruk op voeding. Een ander groot voordeel dan me beter voelen en meer energie hebben is dat mijn probleem met krampen in de benen bijna is verdwenen. Ik zie dat voor mij de de manier om op gewicht te blijven een goede planning is - nadenken over wat ik eet en controle over de porties. Als ik dat doe, werkt het prachtig en heb ik geen honger.

Steven Van Doornik

Ik doe het alternatieve Suikerziekte dieet plan nu 3 weken en heb een aanzienlijke verbetering opgemerkt. Ik voel me beter dan ik in jaren heb. Mijn gemiddelde suikerwaarden zijn gedaald van 12,5 - 16 mmol / L naar 6 - 8,5 mmol / L. Vanzelfsprekend ben ik redelijk tevreden met de resultaten tot nu toe. Ik heb verschillende andere producten geprobeerd die op het internet werden geadverteerd, maar ze werkten niet zoals dit. Bedankt dat je ons het pad hebt laten zien Katja!

Donna Van Hassel

"Hoeveel gaat mij dit kosten?" 

Je ontvangt drie complete boeken, 5 informatieve video's met wetenschappelijk bewezen, door artsen geverifieerde informatie, die je nergens anders vindt, zelfs niet in de boekhandel. 

Bedenk hoeveel tijd en geld je kunt besparen!

 • De gemiddelde diabetespatiënt besteedt elk jaar meer dan €650 aan medicijnen, pompen, bloedsuikermeters, teststrips, injectiespuiten, naalden, voetverzorging ... stel je voor dat je verlost bent van deze last.
 • Maandelijkse kosten van dialysebehandelingen voor diabetici bedragen meer dan €15.000, of je ze nu zelf dient te betalen of ze betaald worden door de ziektezorg of verzekering.
 • De tijd die je besteedt aan het bezoeken van artsen, specialisten, controles, iets wat je niet meer zo vaak hoeft te doen.
 • Denk aan alle diabetische complicaties die je mogelijk kunt voorkomen; hartaandoeningen, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, beroertes, hoger risico op kanker, amputaties en zoveel andere vreselijke aandoeningen waar veel diabetici mee te maken zullen krijgen.

Nadat ik mijn boek(en) en video's had vrijgegeven om door artsen en andere gezondheidsexperten te worden beoordeeld, kreeg ik te horen dat ik dit plan voor honderden euro's moest verkopen vanwege de informatie die je erin terugvindt. Ik kreeg het advies om het aan te bieden voor €197. Voor de hoeveelheid werk dat ik erin gestoken heb, leek die prijs redelijk. Ik weet dat de informatie in het Suikerziekte KEER-HET-OM Plan levens kan redden, maar ik wil niet profiteren van andermans lijden. We hebbend e Benelux Raad voor Beter Voedingsadvies niet in het leven geroepen om rijk te worden, we willen gewoon zoveel mogelijk mensen helpen.

Daarom hebben we de prijs voor de Alternatieve Therapieën + het Complete Suikerziekte Dieet Plan verlaagd naar de voordelige combo-prijs van slechts €87. Maar ik weet niet hoe lang we de prijs zo laag kunnen houden. Wanneer onze bedrijfskosten omhoog gaan, gaat ook de prijs van het plan omhoog. 

Voorverkoop 45% korting Actief! 

Een Keuze Die De Moeite Waard Is - NU

Verlaat je deze pagina en ga je terug naar dezelfde oude routine van het nemen van voorgeschreven medicijnen, injecties en het proberen van hype diëten?  Niets van dit alles heeft gewerkt voor jou of de honderden duizenden diabetici in Nederland en Vlaanderen.

Of probeer je ons revolutionaire, wetenschappelijk bewezen en 100% gegarandeerde Complete Suikerziekte "Keer-Het-Om" Plan om je gezondheid weer op het goede spoor te krijgen?

De keuze is aan jou.

Onthoud; dit plan komt met een 100% tevredenheidsgarantie - of je krijgt je investering terug.
Je hebt absoluut niets te verliezen.

Kies Vandaag Nog Voor...

Het Complete Suikerziekte "KEER-HET-OM" Plan!

Normaal €87 - Vandaag slechts €47

Benelux-Raad-Voor-Beter-Voedingsadvies

Wat is de Benelux Raad Voor Beter Voedingsadvies?

Gecreëerd en geleid door Katja Callens, zijn wij een groep gelijkgestemde artsen, voedings- en gezondheids experten die ernaar streven je de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en nieuwste methoden voor gezondheidsbehandeling te brengen op een gemakkelijk te begrijpen en bruikbare manier. De wetenschappelijk bewezen behandelingen die we samenstellen, moeten beter, veiliger en goedkoper zijn dan de voorgeschreven medicatie of injecties die traditioneel door de meeste artsen worden voorgeschreven.

Het BRBV helpt je jouw gezondheid in eigen hand te nemen door wetenschappelijke literatuur te bundelen tot gemakkelijk te lezen gezondheidsboeken, nieuwsbrieven en coaching die al door duizenden mensen over heel Nederland en Vlaanderen gebruikt worden om hun problemen te verlichten en hun gezondheid te herstellen.

Normaal €87 - Vandaag slechts €47

Wanneer je gelooft dat dit artikel waardevol kan
zijn voor iemand anders, een kennis, vriend, dan
mag je desgewenst dit artikel delen.Referenties:

1a. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21656330
1b. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23320491
3. http://care.diabetesjournals.org/content/17/12/1469.short
5. http://www.sciencedaily.com/releases/2006/01/060115182443.htm
6. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16873779
10. http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/13590849409003592
11. http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa012512
12. http://www.cms.gov/Newsroom/MediaReleaseDatabase/Press-releases/2014-Press-releases-items/2014-09-30.html
13. http://www.dailymail.co.uk/health/article-461350/Could-change-diet-reverse-diabetes.html
14. http://www.pritikin.com/pritikin-center-explore-the-resort/your-experience/your-results.html
15. http://ajcn.nutrition.org/content/32/11/2312.abstract
16. http://spectrum.diabetesjournals.org/content/25/1/38.full and http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19766762?dopt=Abstract
17. http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs312/en/
18. http://hortsci.ashspublications.org/content/25/12/1488.full.pdf
19. http://ajcn.nutrition.org/content/88/4/1119.full
20. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12372158?dopt=Abstract
21. http://ajcn.nutrition.org/content/70/3/532s.full
22. http://care.diabetesjournals.org/content/23/10/1461.full.pdf+html
23. http://ajcn.nutrition.org/content/56/4/671.full.pdf+html
24. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8880292

Vergeet niet dat, hoewel deze informatie wetenschappelijk is bewezen in talloze onderzoeken bij duizenden patiënten, we wettelijk verplicht zijn om je vertellen uw arts te raadplegen voordat u een van deze methoden gebruikt. De inhoud van de website en het te koop aangeboden product is gebaseerd op de mening van de auteur en wordt uitsluitend verstrekt op een "Als Is" - en "Als Beschikbaar" -basis. U moet uw eigen onderzoek doen en de informatie met andere bronnen bevestigen bij het zoeken naar informatie over gezondheidskwesties en de informatie altijd zorgvuldig bekijken met uw professionele zorgverzekeraar voordat u een van de protocollen gebruikt die op deze website worden gepresenteerd en / of in het hier verkochte product . De auteur is niet  betrokken bij het weergeven van medische of soortgelijke professionele diensten of advies via deze website of in het product, en de verstrekte informatie is niet bedoeld ter vervanging van medisch advies dat wordt aangeboden door een arts of een andere gelicentieerde zorgaanbieder.
* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de officiële gezondheidsinstanties. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Let op: het materiaal op deze site is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen medisch advies. Raadpleeg altijd uw arts voordat u met een dieet of coachingprogramma begint.